Les millors aplicacions per perdre pes

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

Encara que en vacances t’hagis proposat desconnectar del teu telèfon mòbil, seria una llàstima que abandonessis l’esforç que has fet fins ara per aprimar-te o mantenir el teu pes ideal. Per això, hem fet una selecció de les millors aplicacions per fer dieta. Podràs usar-les en qualsevol banda i fer un seguiment dels teus menús diaris siguis on siguis.

Si no tens prou amb aquestes aplicacions, n’hi podràs trobar més a aquesta entrada de Tu App Para.com. A més, recorda que si vols descarregar-te qualsevol d’aquestes apps, podràs fer-ho a les pàgines oficials d’Android o iPhone. Et deixem els enllaços:

Pàgina Oficial Play Store per Android

Pàgina Oficial iTunes per iPhone

Top Apps per aprimar-se i fer dieta fàcilment

les millors aplicacions per fer dieta i aprimar-se

Lose it!

Si vols perdre pes, una de les aplicacions més descarregades en aquesta matèria a nivell internacional és Lose it!, un suport essencial en el teu programa de pèrdua de pes. Amb una interfície senzill i atractiu, aconseguiràs una eina eficaç per al seguiment de les calories consumides, una base de dades d’activitats positives per als teus objectius així com de propietats dels aliments. A més, et permet vincular-te a la seva xarxa social on podràs compartir impressions i opinions sobre la millor forma de perdre pes.

Calorie Counter & Diet Tracker

És l’aplicació més popular de l’univers iPhone per controlar la dieta. Té registrada una base de dades amb més de 750 mil aliments. Accedir a la informació dels menjars o elaborar una dieta amb els teus aliments preferits són algunes de les opcions que ofereix aquesta plataforma. A més, té comptador de calories i pots obtenir informes personalitzats sobre l’evolució de la dieta.

Diet & Food Tracker

Pots sincronitzar la teva dieta amb el portal Shark People. Gràcies a la seva àmplia base de dades es poden comptabilitzar el consum de calories que s’ingereixen i cremen cada dia. Sens dubte, el valor agregat d’aquesta plataforma és que facilita als usuaris un pla de dieta personalitzat.

Noom Weight Loss Coach

Noom Weight Loss Coach serà el teu entrenador personal i el teu amic motivacional en el llarg procés de perdre pes. Et donarà una sèrie de tasques diàries i uns objectius dels quals podràs fer un seguiment per èxits, amb puntuacions per seguir el resultat dels teus esforços. L’aplicació disposa de widgets motivacionals perquè els tinguis sempre presents en la pantalla del teu dispositiu.

Dieta Assistent – Perdre Pes

Amb una forma d’ús senzilla, simplement hauràs d’introduir el teu pes actual i el teu pes ideal i Dieta Assistent – Perdre Pes farà la resta (bé, almenys a nivell conceptual). Et facilitarà llistes de la compra en funció del teu tipus de dieta, diferents tipus de dieta en funció dels teus gustos i necessitats, un fòrum per comentar resultats o dubtes amb altres usuaris, i múltiples eines per arribar al teu pes ideal.

VirtuaGym Fitness Home & Gym

VirtuaGym Fitness Home & Gym comença a destacar amb la seva interfície clara i atractiva, però evidentment, no és això el més important. Es tracta d’un entrenador esportiu personal, que podràs utilitzar tant si fas esport en un gimnàs com si vols fer exercici a casa teva. Aquesta aplicació et mostrarà rutines esportives amb gràfics 3D i instruccions detallades.

Nexercise

La diferència que aporta Nexercise sobre altres aplicacions és que planteja l’objectiu de perdre pes com un repte, o com un joc, depenent de la serietat amb la que t’ho prenguis. Es basa en la consecució d’una sèrie de reptes amb els que s’obtenen recompenses, aconseguint progressos a través d’un joc on les proves consisteixen en exercicis físics. És una aplicació molt motivadora, per a aquells a qui els costi aixecar-se del sofà.

Aquestes aplicacions són una gran eina per portar una vida sana i equilibrada, el que no vol dir que es pugui reemplaçar l’opinió d’un especialista. No oblidis consultar al teu metge!

Share Button

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.