Unitat Empresarial i Econòmica

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

La sentència de l’Estatut ha mostrat una vegada més que Catalunya està limitada per les estructures de l’Estat espanyol. Certament fins i tot és lògic, si som a Espanya hem d’ajustar-nos al seu dret.

Però on és el límit? Pot un govern com l’espanyol seguir escanyant una de les comunitats que més recursos econòmics genera sense cap límit? A Alemanya per llei el límit del dèficit fiscal és del 4%, mentre que aquí no n’hi ha cap de fixat i ens trobem entorn del 10% i pujant.

I les infraestructures tenen límit? Pot un govern com l’espanyol frenar les grans estructures com el tren de mercaderies per l’eix mediterrani, signar més de 30 convenis amb diferents estats perque no pugui volar a cap altre aeroport espanyol que el de Madrid, o construir milers de quilòmetres d’autovies a tot Espanya deixant a Catalunya relegada molt per sota del seu pes poblacional?

Doncs si, tot això ho pot fer aquest govern espanyol perque no hi ha cap llei que l’hi prohibeixi.

Des del Cercle Català de Negocis, empresaris i professionals que demanem l’Estat propi com a única sortida a aquest atzucac, proposem la unitat empresarial i econòmica per dir prou a aquesta situació.

Només si les patronals, col·legis professionals i altres representants i associacions econòmiques i empresarials anem units per defensar els interessos de Catalunya, aconseguirem pressionar els partits polítics perque d’una vegada per totes defensin els interessos nacionals de Catalunya.

Share Button

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.